SOMMERSESONG 2023

I år er kanskje siste sesong med Kilandsfallene slik vi kjenner dem, men Nidelva Padleklubb er i dialog med utbyggerne av den nye kraftstasjonen, og klubbens Per Christian Pedersen og Ole Gunnar Selås gjør en formidabel jobb for å sikre en egen padletrasé også etter utbyggingen! Vi starter med utetrening i begynnelsen av mai, men bytter i år til trening på tirsdager. Det vil også bli flere kurs i løpet av sesongen, så følg med på vaattkort.no eller Facebooksiden vår Nidelva padleklubb  for nærmere informasjon om disse og de andre arrangementene våre!

Viktige datoer i vår og sommer:

23. april: Siste innetrening på Frolandia. OBS: Ingen trening søndag 2. og 9. april pga. påske!

2. mai: Dugnad, grilling og hyggelig samvær ved containeren under Blakstadbrua.

6.-7. mai: Vårflaumen: Padlehelg i Tovdal. Lørdag er det sosial lavterskeltur og trening i slalåmløypa, mulighet for overnatting og grilling på kvelden og slalåmkonkurranse alle nivåer på søndag.

9. mai: Første utetrening, gjentas hver tirsdag frem til sommerferien. Oppmøte ved containeren under Blakstadbrua kl. 17:45, klar for vannet kl. 18:00.

10.-11. juni: Nidelva Padleklubb stiller som hjelpebåter på Hove-Tri; her trenger vi frivillige!

12.-13. august: Camp Kilandsfallene. Sett av helgen til en familievennlig padlecamp for hele familien. Mer informasjon følger!