Bli medlem

Aktivitet:

All elvepadling, slalåm og utfor, turpadling på elv og sjø.

Medlemmer:

Nidelva padleklubb er en av landets flotteste elvepadleklubber. Vi har trent opp noen av landets beste padlere, padlere som har vunnet de fleste norgesmesterskap i slalåmpadling. Våre medlemmer har deltatt i junior− og senior VM i slalåmpadling. Klubben tar kontinuerlig opp nybegynnere og satser på rekruttering av nye padlere.

Treningssteder:

Ved Blakstad bru i Nidelva har vi en fast treningsbane med slalåmporter på lett strømmende vann.

Utstyr:

Vi har kajakker med komplett utstyr, årer, spruttrekk, redningsvester og hjelmer for opplæring av nybegynnere.

Vintertrening:

Om vinteren har vi padletrening i svømmebassenget, for tiden holder vi til på Frolandia. Her kan vi trene på padleteknikk, sikkerhet, eskimorulle m.m.

Meld deg inn i Nidelva Padleklubb

Innmelding i klubben skjer vi minIdrett. Her må en lage sin egen konto og knytte seg til Nidelva padleklubb. Via denne siden kan en også registrere resten av familien om det er aktuelt. Om noen trenger hjelp til dette, er det bare å sende en epost til .

Medlemskontingenten er:

500,- for enkeltmedlem

750,- for familiemedlemskap (maks 5 personer)

Nidelva padleklubb ønsker å være en inkluderende klubb med rom for alle som vil padle elv, og vi jobber derfor aktivt med å ha alt av utstyr tilgjengelig for medlemmene våre samt å holde kontingenten nede. Det er gleden og entusiasmen ved det vi driver med som skal prege padlinga, treningene og arrangementene våre – ikke familiens økonomiske situasjon. Dersom dette likevel skulle være en barriere for at du eller barnet ditt kan begynne hos oss, er det bare å ta kontakt med Janina Scharnick i styret (mob.: 97 66 25 70 / e-post: schaja(a)hotmail.com), så skal vi finne en ordning.  

Som medlem får man låne nødvendig utstyr (kajakk, åre, spruttrekk, redningsvest og hjelm) til padling i elv, og alt av treninger og arrangementer er gratis. Medlemskontingenten inkluderer også ukentlig bassengtrening i vintersesongen. 

Lurt å ha tilgjengelig ved registrering i min idrett:

  • Fødselsnummer til den en skal registrere
  • Full adresse
  • E-post adresse (ikke et must, med sterkt anbefalt)
  • Telefonnummer (må legges inn om ikke E-post er registrert)
  • Ved registrering av barn kan en bruke E-post/ telefon nummer til de foresatte.

Link til min idrett

Det ligger også inne en sterk anbefaling til alle dere dere ute medlem eller ikke. Ønsker dere å støtte et godt tilbud til hele familien med mange gode opplevelser ute i naturen og et godt/sterkt samhold. Hjelp oss ved å registrere Nidelva padleklubb som klubb i grasrotandelen når dere tipper. Sjekk ut linken under, det er super enkelt.

Link til grasrotandelen

Velkommen til oss i Nidelva padleklubb!